Agenda

Jubileumconcert in de Immanuelkerk te Veldhoven

Op zaterdag 25 mei 2024 is het dan zover! Het Veldhovens Vocaal Ensemble Phoenix viert zijn 45-jarig bestaan met een concert in de Immanuelkerk te Veldhoven. Met de knallende en pakkende titel “Viva la Vida” belooft het een feestje te worden. Wij vieren het leven!

Dat bewijst dit koor, dat bestaat uit ongeveer vijfentwintig enthousiaste zangers en zangeressen. Begonnen als een jongerenkoor in 1978, is het uitgegroeid tot een enthousiaste groep met een gezamenlijke liefde en passie voor de muziek. In de loop der jaren heeft het koor een breed repertoire opgebouwd. Van klassiek en religieus tot jazz, bewerkte popnummers en close harmony.

Voor dit jubileumconcert gaat Phoenix een rijk en gevarieerd repertoire ten gehore brengen. Werken van Poulenc en Rutter, maar ook Coldplay met de titelsong “Viva la Vida” staan op het programma. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Arno ter Burg en het koor wordt op piano begeleid door Ad Broeksteeg.

Na het concert is er gelegenheid om samen herinneringen op te halen onder het genot van een drankje, en te proosten op de muziek in het leven!

Het concert begint om 20.00 uur In de Immanuelkerk,Teullandstraat 1 in Veldhoven.
Kaarten à € 15,- zijn verkrijgbaar via onze koorleden of via onderstaande QR code. Koffie en thee zijn gratis in de pauze. De drankjes na afloop van het concert kunt u contant afrekenen.