Steun ons

Vocaal Ensemble Phoenix is in 1978 opgericht en bestaat op dit moment uit 25 koorleden. Het repertoire omvat heel uiteenlopende muziekstijlen; van klassiek en religieus tot jazz, bewerkte popnummers en close harmony. In het verleden is meerdere keren deelgenomen aan (inter)nationale concoursen en festivals. Grote werken als de Messiah van Händel, het Requiem van Mozart, de Misa Criolla van Ramirez, de Carmina Burana van Orff en de Queen Symfonie van Kashif zijn al eens uitgevoerd en er wordt steeds gezocht naar nieuwe uitdagingen. Hierbij wordt ook samengewerkt met andere koren, projectzangers, muziekverenigingen, combo’s e.d.

Het is alom bekend dat de subsidies teruglopen. Wij doen met alles zuinig aan en hebben natuurlijk onze contributie de afgelopen jaren opgeschroefd. Om onze activiteiten op niveau en tóch kostendekkend te houden zoeken wij nog wat extra support. U kunt ons financieel steunen door eenmalig een bedrag te doneren of door Vriend van Vocaal Ensemble Phoenix te worden en als Vriend jaarlijks een vast bedrag over te maken. Door uw bijdrage geeft u ons net dat steuntje in de rug om nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan en de zangcultuur voor jong en oud tegen een lage prijs aan te bieden.

Wilt u Vriend worden of weet u nog iemand die Vriend zou willen worden? Dat kan al vanaf €25,- per jaar.

Als Vriend profiteert u van de volgende voordelen:
• Bij een jaarlijkse bijdrage van €25,- houden wij u per mail op de hoogte via het Vriendennieuws.
• Bij een jaarlijkse bijdrage van €50,- ontvangt u naast het Vriendennieuws bovendien 1 gratis toegangskaart voor één van onze concerten.

Vriend worden kan op elk moment. We hanteren wel de volgende spelregels. Uw bijdrage en de bijbehorende voordelen gelden voor een seizoen, van 1 mei tot 1 mei. Wij blijven vrienden totdat u opzegt, dat kan elk jaar vóór 1 april. Wij herinneren u er jaarlijks aan dat u uw financiële steun kunt opzeggen. Wilt u uw financiële steun opzeggen dan is een e-mail naar info@vephoenix.nl  voldoende.

Om Vriend te worden kunt u zich aanmelden via dit formulier.

Als u liever een eenmalige donatie doet (en dus geen Vriend wordt), dan kunt u dit opgeven via dit formulier.

Namens het bestuur van Vocaal Ensemble Phoenix,
Liesbeth de Groot, penningmeester
Hanny Reumkens, contactpersoon Vrienden, mail info@vephoenix.nl